KLIKNIJ I DOŁĄCZ DO WYDARZENIA
🥳 „Ach, te baby! Czym by bez nich był ten świat?” – fragment tej piosenki jest znany wszem i wobec, jednak czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie?
Jedno jest pewne – świat byłby wtedy marny.
Stowarzyszenie MANKO – Głos Seniora ma przyjemność zaprosić Państwa na 2. Internetową Domówkę z DJ Wiką i Głosem Seniora pt. „Ach, te seniorki!” organizowaną on-line z okazji tegorocznego Dnia Kobiet.
Internetowa potańcówka odbędzie się 8 marca 2021 roku (poniedziałek) o godzinie 18:00 na profilu Facebook Głosu Seniora.
W domówce on-line wezmą udział m.in. DJ Wika, czyli Wirginia Szmyt (80+) – Ambasadorka Głosu Seniora i najstarsza najbardziej znana didżejka w Polsce, która zadba o oprawę muzyczną zabawy. W taneczny nastrój uczestników wprowadzi Hanna Piekarska – koordynator kampanii Stylowi Seniorzy organizowanej przez Stowarzyszenie MANKO – Głos Seniora.
Udział w wydarzeniu on-line jest bezpłatny. 🤩
O muzyczną oprawę tego tanecznego wydarzenia zadba jedyna w swoim rodzaju DJ WIKA – Ambasadorka Głosu Seniora i Ogólnopolskiej Karty Seniora! 🎧❣️
W programie wydarzenia on-line będą m.in.:
zabawa taneczna przy wielu muzycznych przebojach
-Pokaz Mody Stylowych Seniorów Głosu Seniora
-Złote myśli DJ Wiki
-Dedykacje i życzenia od uczestników domówki
-Konkursy z nagrodami
                  KLIKNIJ I  DOŁĄCZ DO WYDARZENIA